Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Biztonsági jelölő lakk
NSF regisztrált változatok
Csavarmenet rögzítés
Csőmenet rögzítés és tömítés
Csapágy- és tengelyrögzítés
Karima-tömítés
Átlátszó változatok
DF 175 Menettömítő zsinór
Weicon Plast-O-Seal
Segédanyagok
Felület tisztítók
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Biztonsági jelölő lakk / Biztonsági jelölő lakk - Zöld - RAL 6010 30 g
Biztonsági jelölő lakk - Zöld - RAL 6010 30 g
Gyorsan száradó biztonsági és jelölő lakk mely jól tapad számos anyaghoz.
cikkszám: 30022030
Ár: 5.825 Ft+ÁFA/db
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 7.398 Ft
Mennyiségi kedvezmény!Mennyiség: 3 db     Ár: 5.534 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 7.029 FtMennyiség: 6 db+   Ár: 5.243 Ft+ÁFA/dbBruttó darabár: 6.659 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 7 nap
 

A WEICONLOCK termékcsalád legójabb tagját 2016 márciusában mutatták be. A Biztonsági jelölő lakk oldószer-alapú, gyorsan száradó biztonsági- és jelölő lakk mely jól tapad a legtöbb anyaghoz. A lakk eltávolítható lakatként működik, így megvédi a csatlakozásokat az illetéktelen személyek általi bontástól. Emellett a Biztonsági jelölő lakk befedi az elektromosan vezető részeket és véd a korrózióról is. 

rn

\r\n

rn

 

rn

\r\n

rn

Biztonsági jelölő lakk kiválóan ellenáll a víznek, benzinnek, dízelnek, ásványolajoknak, paraffin olajnak, valamint a higított savaknak és lúgoknak. Nagyon hasznos megoldás a csavarcsatlakozások manipuláció elleni védelmében: illetéktelen személyek nem tudják megbontani a csavarokat és más csatlakozásokat. A Biztonsági jelölő lakk segít a minőségbiztonsági feladatok dokumentálásában, a gyártás különböző folyamataiban, a csatlakozások könnyű azonosításában. 

rn

\r\n

rn


Felhasználási területeinek köre rendkívül széles: különböző mechanikai gyártási területek, járműipar, műszerészeti munkák, elektronikák.

SzínkódRAL 6010

A Biztonsági jelölő lakk felhasználása rendkívül egyszerű. A felületek legyenek tiszták, szárazak, zsírmentesek. A lakkot tartalmazó Pen-t alaposan fel kell rázni, majd közvetlenül a kívánt helyre adagolni. Használat után a kupakot szorosan vissza kell zárni.

rn

\r\n

rn

 

rn

\r\n

rn

Színezett Biztonsági jelölő lakk sárga, zöld és piros színekben szállítható.