Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Főoldal | Webáruház | Hírek
White-Line az élelmiszeripar számára

A jól ismert és közkedvelt WEICONLOCK menetrögzítők termékválasztéka új termékcsoporttal bővült. A WEICONLOCK „White Line” magasabb munkahelyi és egészségügyi biztonságot nyújt. Az új fejlesztésű menetrögzítőket olyan helyeken is lehet alkalmazni, ahol korábban a hagyományos menetrögzítőket összetételük miatt nem lehetett. A három „White Line” típus emellett Biztonsági Adatlap nélkül forgalomba hozható, ún „marking free” termék, mely megfelel a szigorú üzemorvosi előírásoknak. A WEICONLOCK White-Line menetrögzítők DIN és DWG tanúsítvánnyal, emellett NSF engedéllyel rendelkeznek.


A típusok áttekintése:

 

AN 301-43     Menetrögzítés, közepes erősség, - jelzés nélküli ( nem biztonsági adatlap köteles)

 

AN 301-70     Menetrögzítés, nagy erősség, - jelzés nélküli ( nem biztonsági adatlap köteles)

 

AN 301-72     Cső- és karimatömítés PTFE-vel, közepes erősség, ellenáll a magas hőmérsékleteknek, - jelzés nélküli ( nem biztonsági adatlap köteles)

 

AN 301-38     Hengeres részek megtartása, nagy erősség

 

AN 301-48     Hengeres részek megtartása, nagy erősség,  hőálló változat

 

Kiszerelés:

 

20 ml, 50 ml és 200 ml PEN; AN 301-72: 50 ml és 200 ml

 

Mi is az a WEICONLOCK® White-Line?

 

Annak érdekében, hogy lépést tartson a megnövekedett munkahelyi biztonsági elvárásokkal, a WEICON kifejlesztette a WEICONLOCK® White-Line termékcsaládot.

 

Az új összetétel lehetővé teszi, hogy speciális felhasználási helyeken is alkalmazzák a termékeket. A három White-Line termék biztonsági adatlap nélkül forgalomba hozható, és megfelel a legszigorúbb üzemorvosi előírásoknak.


NSF logo

Az új White-Line termékcsaládot az NSF/ANSI 61 (American National Standards Institute) szigorú elvárásainak megfelelően tesztelték. Ivóvíz-rendszerekben használata engedélyezett, tehát használható az élelmiszeriparban, kozmetikai iparban és gyógyszeriparban is.

 

Az új WEICONLOCK® White-Line termékcsalád emellett természetesen az ipar összes többi területén alkalmazható:

 

- NSF ivóvíz-jóváhagyás az ANSI 61-nek megfelelően

- „Jelölésmentes” (az 1907/2006-ISO11014-1 EU rendelkezésnek megfelelően a biztonsági

adatlapnak vagy biztonsági jelentésnek megfelelően nem kell veszélyességi jelet tartalmaznia)

- Nagyobb munkahelyi biztonság és egészségvédelem

 

Figyelmeztetés

 

A WEICONLOCK-ot egyenletesen kell felhordani, ügyelve arra, hogy az adagolófej ne kerüljön kapcsolatba semmilyen fémes anyaggal. Hordja fel a csavarra és az anyára körben. Ne öntse a WEICONLOCK-ot vissza a dobozba ha az bármilyen kapcsolatba került fémmel, ugyanis a legkisebb fémrészecskék is az anyag megkötését eredményezhetik.

A WEICONLOCK White-Line termékeket akár azonnal megrendelheti Weiconlock Webáruházunkban!
Vissza