Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Főoldal | Webáruház | Hírek
Új Biztonsági jelölő lakkok a Weiconlock kínálatban.

A WEICONLOCK termékcsalád legójabb tagját 2016 márciusában mutatták be. A Biztonsági jelölő lakk oldószer-alapú, gyorsan száradó biztonsági- és jelölő lakk mely jól tapad a legtöbb anyaghoz. A lakk eltávolítható lakatként működik, így megvédi a csatlakozásokat az illetéktelen személyek általi bontástól. Emellett a Biztonsági jelölő lakk befedi az elektromosan vezető részeket és véd a korrózióról is. 

 

Biztonsági jelölő lakk kiválóan ellenáll a víznek, benzinnek, dízelnek, ásványolajoknak, paraffin olajnak, valamint a higított savaknak és lúgoknak. Nagyon hasznos megoldás a csavarcsatlakozások manipuláció elleni védelmében: illetéktelen személyek nem tudják megbontani a csavarokat és más csatlakozásokat. A Biztonsági jelölő lakk segít a minőségbiztonsági feladatok dokumentálásában, a gyártás különböző folyamataiban, a csatlakozások könnyű azonosításában. 

Felhasználási területeinek köre rendkívül széles: különböző mechanikai gyártási területek, járműipar, műszerészeti munkák, elektronikák.

 

A Biztonsági jelölő lakk felhasználása rendkívül egyszerű. A felületek legyenek tiszták, szárazak, zsírmentesek. A lakkot tartalmazó Pen-t alaposan fel kell rázni, majd közvetlenül a kívánt helyre adagolni. Használat után a kupakot szorosan vissza kell zárni.

 

Színezett Biztonsági jelölő lakk sárga, zöld és piros színekben szállítható.

Biztonsági jelölő lakkok a Weiconlock webáruházban.
Vissza